GROUNDED DNA

Det er dén du er, der driver det du gør

Vores dna

Grounded People er skabt ud fra en fælles passion for at udvikle mennesker. Det er vigtigt for os at arbejde med helheden i mennesker og skabe indsigt i sig selv og andre.
At være grounded betyder for os, at have en grundfølelse af indre ro og styrke, og have evnen og værktøjerne til at finde tilbage dertil, når ydre påvirkninger får os til at vakle. Derfor er vores forløb mere end et lederkursus – det er en rejse og lederudvikling på mange planer.
Med baggrund i vores egen ledererfaring samt vores uddannelser indenfor ledelse, coaching og stress har vi sammen skabt et unikt forløb for ledere, som styrker det personlige lederskab. Vi brænder for arbejdet i Grounded People, fordi vi har fokus på kernen i det vi tror på i forhold til ledelse. At det er den du er, der driver det du gør…..

Vores koncept har udgangspunkt i 4 områder

som vi ser som de vigtigste elementer til at blive grounded som menneske og leder. Disse områder danner også grundlag for vores kortere workshops og foredrag.

Grounded HEALTH

Vores fysiske og mentale sundhed er vitalt for vores grundfølelse af indre ro og styrke. Når vi forstår sammenhængen mellem krop og sind, har vi mulighed for at bruge os selv optimalt. Vi sørger for at have energi og tænker i en proaktiv positiv retning – til gavn for os selv og andre.

Grounded MEANING

Når vi oplever mening i vores liv og arbejdsliv stiger glæden. Det er vigtigt for os mennesker at have et klart formål, en retning og at kende vores værdier. Dermed har vi et indre kompas, der kan guide os mod motivation, produktivitet og bedre trivsel.
+

Grounded MOVEMENT

At udleve og udvikle vores potentialer og styrker er essentielt for vores følelse af at være et helstøbt menneske. Det er vigtigt at udvikle de potentialer og styrker vi allerede besidder, men som vi af mange årsager måske aldrig får taget fat i.

Grounded RELATIONS

Tillid, respekt, integritet, tryghed og autenticitet er nogle af grundelementerne i sunde og stærke relationer og netværk. Der skabes et grundlag for fantastiske resultater, når vi mennesker påvirker hinanden med et fælles positivt sigte og forstår hinandens udgangspunkt og intentioner.

Er du nysgerrig på hvad medarbejderne siger om ledelse?

Få hemmelighederne der giver dig mulighed for at udvikle dit lederskab -  direkte i din indbakke.

Du tilmelder dig samtidig op til vores nyhedsbrev, som giver dig inspiration til dit lederskab. Vi lover dig spændende læsning til DIN udvikling - vi sender efterfølgende max. 1 mail om måneden

Tak for din tilmelding - vi glæder os til at inspirere dig