GROUNDED PEOPLE

Vi ser en stor styrke i at have gået vejen selv

Om Grounded People

Grounded People er en konsulentvirksomhed, med fokus på at udvikle mennesker til at stå endnu stærkere i deres eget fundament. Vi bruger ofte vores egne erfaringer fra vores ledergerning til at understøtte de værktøjer og teorier, som vi arbejder med på forløbet. Vi ser en stor styrke i at have gået vejen selv, med de op- og nedture vi har oplevet og lært meget af.

SANNE SKOVGAARD

Kunsten at balancere mellem at være et moderne menneske, med alt hvad det indebærer, og det at kunne bevare sig selv og sin kerne i sit lederskab, er en kompleks størrelse. Det har fyldt rigtig meget for mig selv i mit lederskab. Jeg indrømmer gerne, at jeg måske er typen der improviserer, fornemmer og fumler mig frem, hvilket ikke altid er den lige vej til målet. Det har dog givet mig nogle fantastiske erfaringer som leder. Den vigtigste læring jeg har gjort mig er, at ved at være mig selv som menneske, og vel og mærke den bedst mulige version af mig selv, har jeg skabt de bedste resultater og opnået et tillidsfuldt og stærkt følgeskab som leder.

Jeg er enormt passioneret omkring mit arbejde med mennesker og lederskaber. Med entusiasme og energi krydret med humor og en uhøjtidelig tilgang til ledelse, brænder jeg for at udvikle fremtidens ledere.

  • 15 års erfaring som leder og ledelseskonsulent i den finansielle sektor.
  • StressMaster og praktiserende stressrådgiver.
  • Life- og Business Coach

ANN MOTH

Verden har brug for ledere, der er optaget af at skabe sunde organisationer ved at fokusere på mennesker og af at skabe det rette personlige fundament som leder. Det har været omdrejningspunktet for mig i mit lederskab. Som leder har jeg oplevet at være totalt i balance – at være drevet af lysten til at gøre en forskel for medarbejdere og kunder og været helt høj, når det lykkes. Jeg har også prøvet at være på usikker grund, både i forhold til min egen og andres trivsel. Mit værdisæt har været udfordret, og jeg har gennem tiden arbejdet meget med værktøjer og strategier til at styrke mit personlige lederskab og til få mig selv og andre tilbage i en god balance.

Jeg er nærværende, lyttende, nysgerrig og god til at SE mennesker og deres potentiale. Sammen med humor og lethed er dette i høj grad egenskaber jeg bruger – både som underviser og i 1:1 mødet med vores kursusdeltagere.

  • 20 års erfaring som leder indenfor kundeservice og transport.
  • Mastercoach.
  • Praktiserende erhvervscoach

Personlige aftryk

Sanne og Ann er super kompetente. Gode til at formidle stoffet på en levende måde og inddrage kursusdeltagerne. Har mine bedste anbefalinger.

Susanne S. Hundbæk

Global Category Manager, Danfoss

Sanne og Ann er fagligt dygtige og med stor menneskelig indsigt. De er passionerede og motiverende og så er de nytænkende.

Camilla Eskildsen

Salgsleder, DK Planteservice

Sanne og Ann er velforberedte, kompetente og viser forskellige sider af grounded leadership, der med stor effekt giver selvindsigt. De gør det godt!

Ole Ryom

Head of Engineering, SPX Flow

Sanne og Ann er to seriøse og dygtige kvinder, der både selv virker groundede og har et oprigtigt ønske om, at andre også skal være det.

Helle Aadal

Stedfortrædende Direktør, Handelsbanken

Er du nysgerrig på hvad medarbejderne siger om ledelse?

Få hemmelighederne der giver dig mulighed for at udvikle dit lederskab -  direkte i din indbakke.

Du tilmelder dig samtidig op til vores nyhedsbrev, som giver dig inspiration til dit lederskab. Vi lover dig spændende læsning til DIN udvikling - vi sender efterfølgende max. 1 mail om måneden

Tak for din tilmelding - vi glæder os til at inspirere dig