GROUNDED workshops

Til dig der ønsker at sætte trivsel, udvikling og samarbejde i fokus.

Skab et fælles fundament i jeres organisation

Grounded Workshops kan laves for leder- og medarbejdergrupper og tager udgangspunkt i vores 4 hovedområder, som kan stå alene eller kombineres og tilpasses jeres organisationens behov – både i indhold og varighed. Alt sammen med jeres kerneopgave for øje.

Gennem vores workshops giver vi inspiration og redskaber til at medarbejdere og ledere kan bringe sig selv i spil indenfor forskellige områder, og forstå og respektere andre mennesker omkring sig.

Med en fin blanding af teori og øvelser gav workshoppen medarbejderne mulighed for at få fokus på egne styrker og potentialer. Det var fedt at opleve, hvordan medarbejderne kastede sig ud i konstruktiv feed-back til hinanden og vi gik derfra helt opløftede og i godt humør.

Stor ros og anerkendelse til Jer for jeres skarpe kommunikation, gode og relevante øvelser og virkelig behagelige måde at være på.

Grounded People er i den grad groounded!! 

Lena Dalgaard Balle

Team Leader CMC API QA, Novo Nordisk

Med udgangspunkt i det enkelte menneske

skaber vi gennem Grounded Workshops grundlag for et sundt og spirende psykisk arbejdsmiljø.

Indhold på workshops

Grounded HEALTH

Grounded Health fokuserer på medarbejderne fysiske og mentale balance. De får redskaber og indsigter til at passe på sig selv i en hektisk hverdag, og til hvordan de kan skabe ro i krop og tanker, som grundlag for den bedst mulige arbejdsdag for sig selv og kollegaerne. Vi kigger bl.a på:

 • Fysisk sundhed.
 • Mental balance og indflydelse på egne tanker og mind-set.
 • Prioritering og energi-balance

Grounded MEANING

Grounded Meaning giver medarbejderne indsigter og værktøjer til at skabe sig en meningsfuld arbejdsdag. Med udgangspunkt i organisationens værdier arbejder vi med deltagernes individuelle bidrag og forståelsen af hvor vigtigt det er for arbejdsglæden at arbejde værdibaseret. Vi kigger bl.a på:

 • Mening og formål med kerneopgaven.
 • Personligt ansvar.
 • Værdier i organisationen og hos den enkelte
+

Grounded MOVEMENT

På Grounded Movement workshop tager vi udgangspunkt i medarbejderens personlige udvikling. Vi giver input og øvelser som styrker den enkeltes billede af sig selv, og hvordan de kan bruge lige netop deres styrker i samspil med kollegaer og ledere. Vi kigger på, hvordan man kan give og modtage feedback på en konstruktiv måde og hvordan medarbejderne kan bidrage, når der er forandringer i organisationen. Vi kigger bl.a på:

 • Medarbejderens styrker og potentialer.
 • Feedback-kultur.
 • Forandringsprocesser

Grounded RELATIONS

Gode relationer mellem medarbejderne styrkes i workshoppen Grounded Relations. Her har vi fokus på en stærk samarbejdskultur og hvordan medarbejderne skaber værdi for sig selv og hinanden med respekt for deres forskelligheder. Vi kigger bl.a på:

 • Kommunikation.
 • Persontyper.
 • Samarbejde

Er du nysgerrig på hvad medarbejderne siger om ledelse?

Få hemmelighederne der giver dig mulighed for at udvikle dit lederskab -  direkte i din indbakke.

Du tilmelder dig samtidig op til vores nyhedsbrev, som giver dig inspiration til dit lederskab. Vi lover dig spændende læsning til DIN udvikling - vi sender efterfølgende max. 1 mail om måneden

Tak for din tilmelding - vi glæder os til at inspirere dig